Kerttuland

Linkkejä

Tähän osioon kokoamme linkkejä, joista voi olla sinulle hyötyä ja iloa.

sample

Hyödyllisiä linkkejä

Ilmatieteen laitoksen sääennusteen voit lukea osoitteesta Ilmatieteen laitos. Tarjolla on sekä valtakunnallisia, että paikallisia ennusteita.

Matkareitti hakusessa? Eniron karttapalvelusta Eniro kartat ja reitit voit tulostaa kartan haluamaltasi alueelta, tai reittiohjeen joka vie perille.

Sanakirjan voit löytää myös netistä. Helppokäyttöistä ja maksutonta sanakirjaa yleisimmille kielille pääset käyttämään osoitteessa Sanakirja.org Mm. sivuston tarjoamista esimerkkilauseista voi olla hyötyä vieraskielistä tekstiä kirjoitettaessa.

Tietoa julkishallinnon palveluista saat osoitteesta Suomi.fi Sivustolta löytyy myös valikoima tulostettavia lomakkeita sekä muuta hyödyllistä.

Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä:stä voit hakea tietoa rekisteröidyistä yrityksistä. Hakuun ei tarvita yrityksen nimeä täydellisenä, pelkkä hakusanakin riittää.

Oletko kiinnostunut tulevasta eläkkeestäsi? Osoitteesta Työeläke.fi löytyy tietoa mm. eläkkeiden määräytymisperusteista. Lisäksi voit tulostaa oman ansiotyöluettelosi suoraan Eläketurvakeskuksen rekisteristä. Palveluun kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai varmennekortin.

Laajakaistayhteytesi nopeuden pääset mittaamaan klikkaamalla tätä Nopeusmittari -linkkiä. Mittaus käynnistyy avautuvan sivun alaosassa olevasta painikkeesta. Laajakaistayhteyksien todelliset nopeudet jäävät aina jonkin verran uupumaan operaattoreiden ilmoittamista nimellisnopeuksista. Huomaa, että nettisivujen latautumisnopeuteen vaikuttavat laajakaistan lisäksi myös Internetin "pullonkaulat", koska siirrettävä tieto joutuu kulkemaan aina monien reitityspisteiden kautta.

Jos olet koukussa juoksemiseen, tai muuten vain kiinnostunut, mene osoitteeseen Juoksufoorumi.fi, niin pääset kaltaistesi seuraan.